Over ons

Rapid ICT is al 10 jaar actief binnen de ICT-dienstverlening. Onze kracht zit in het kunnen meedenken vanuit een (business)-perspectief en op die manier een passende oplossing te vinden die aansluit op de behoefte van uw organisatie.

Why

Rapid ICT gelooft in de kracht van organisaties en de eindeloze mogelijkheden die wachten om benut te worden. Bekijk eens de onderstaande video als introductie van ons verhaal.

Het gaat niet om de mogelijkheden van de technologie. Het gaat om wat wij kunnen doen met technologie. De wereld is veranderd naar een omgeving waarin passie werkelijkheid gemaakt kan worden door technologie. Er is iedere dag meer en meer mogelijk, nu is de vraag: “Wat gaan we met deze nieuwe mogelijkheden doen?”. Rapid ICT wordt gedreven door deze vraag en is klaar voor het avontuur, u ook?

Waar wij in geloven

ICT is anno 2019 niet meer uit het bedrijfsleven weg te denken. Bij ieder bedrijfsproces komt in meer of mindere mate een vorm van ICT aan te pas. Dit maakt dat de ICT een grote invloed kan hebben op het succes van uw organisatie en dus beheerst moet worden. Hieronder is dit schematisch weergegeven in het “Business en IT management model”.

Business en IT management model

Wat dit model weergeeft is dat de bedrijfsprocessen altijd afgestemd moeten zijn op de klanten en de strategie van de organisatie. De twee fundamentele pijlers van de bedrijfsprocessen is de mens en IT die dit mogelijk maken. Tussen de mens en de IT bevindt zich de informatievoorziening/afstemming (in blauw).

In de kern kunnen wij stellen dat alle componenten in dit model, zo optimaal mogelijk op elkaar afgestemd moeten zijn om uw organisatie tot een groot succes te maken. Rapid ICT zet zich volledig in om een wereld te creƫren waar mens en IT in harmonie samengaan waarbij maximale resultaten behaald worden met een minimale inspanning.

Wie aan het roer staat

Mijn naam is Mark Willems en ik ben mede-eigenaar van de RAPID BRAND organisatie. Afgestudeerd aan de opleiding Business IT and Management, sta ik midden tussen de businessobjecten: mens, bedrijfsdoelen en de IT.

Als ik om mij heen kijk zie ik ontzettend veel bedrijfsprocessen die verbeterd kunnen worden met behulp van de juiste IT. Denk hierbij aan tijdswinst, beheersbaarheid, schaalbaarheid, doelgerichtheid en ga zo maar door. Ik hoor u al denken: “Die mooie algemene termen gebruikt iedereen, maar wat maakt jou uniek?”. Naast mijn passie voor techniek, ben ik een echte mensen mens. Met behulp van ICT probeer ik het hoogst haalbare uit de mens te halen, nooit andersom!

Kunt u zich hier helemaal in vinden en zit u met een businessprobleem? Neem vrijblijvend contact met mij op en schenk de koffie maar in. U kunt mij bereiken via mijn virtuele businesscard of LinkedIn.

MWillems_v-bizz_card MWillems_LinkedIn

RAPID

De RAPID organisatie is opgedeeld in drie divisies. Iedere divisie heeft zijn eigen unieke waardepropositie. Als een eenheid staan wij voor u klaar om uw bedrijf naar de top te helpen.

Rapid ICT

Het succes van iedere organisatie is afhankelijk van de bedrijfsprocessen en de toepassing van technologie. De kern van Rapid ICT ligt in het in kaart kunnen brengen van een gehele organisatie, vervolgens kritisch te analyseren om daarna tot een concreet advies te komen waar uw organisatie echt wat aan heeft. Vanzelfsprekend staat u na het advies er niet alleen voor. Rapid ICT is specialist in het uitvoeren van implementaties en bespreekt graag met u de mogelijkheden.

Rapid WEB

Uw organisatie draait optimaal en uw kernwaardes zijn diep verweven in de organisatie, top! Maar komt het geen wat u doet ook overeen met hoe u uzelf presenteert naar (toekomstige) klanten? Wordt de beoogde doelgroep bereikt op de juiste manier? Rapid WEB specialiseert zich in dergelijke vraagstukken en helpt u bij het realiseren van uw unieke digitale bereikbaarheid.

Rapid APP

De smart devices zijn niet meer uit de huidige maatschappij weg te denken. Wij bij Rapid APP zien een kansrijke toekomst met eindeloze mogelijkheden en oplossingen, en u? Het Rapid DNA zit sterk in onze genen waardoor wij altijd net dat stapje extra zetten om u altijd en over zo goed mogelijk te ondersteunen in het benutten van de beste kansen in de markt.

Een greep uit ons technologisch portfolio